BrainCompass | Stap 3: Online feedback

Stap 3: Online feedback

In je persoonlijke BrainCompass combineren we de uitslagen van je ontwikkel-assessment en DNA analyse, zodat je inzicht krijgt in jouw biologische identiteit.

Persoonlijk profiel.

Je persoonlijke BrainCompass geeft je inzicht in jouw biologische identiteit. Dit profiel bevat de uitslag van jouw DNA analyse en jouw online ontwikkel-assessment met daarbij een duidelijke uitleg hoe je de resultaten kunt interpreteren. Jouw profiel is voor jou alleen. Het is daarna aan jou of je de inzichten met anderen wilt delen.

Tips uit de praktijk.

Om de praktische relevantie van onze profielen optimaal te borgen is jouw feedback voorzien van praktische voorbeelden en ontwikkeltips vanuit het werkveld. Voor elk profiel hebben we gerespecteerde (internationale) toppers binnen jouw vakgebied bereid gevonden om hun succesfactoren met jou te delen. Zo kan je direct aan de slag met het inzicht in jouw biologische identiteit.

Nieuwe inzichten.

BrainCompass werkt continu samen met een groep internationale wetenschappers om het model achter de profielen steeds verder te optimaliseren. Hiermee stimuleert BrainCompass het opzetten van een duurzaam onderzoeksplatform die door wetenschappers gebruikt wordt om baanbrekend onderzoek te doen. Tevens creƫren we een feed-forward systeem, zodat die nieuwe wetenschappelijke inzichten onmiddelijk in het BrainCompass feedback systeem worden verwerkt en jij hier direct van kunt profiteren. Een unieke vorm van co-creatie dus. En daar zijn we trots op.

Klaar om het maximale uit jezelf te halen?
Begin vandaag nog.