Zij zijn al gegroeid.

Wij beseffen: je DNA afstaan is bijzonder, maar de uitkomsten zijn verbluffend. Eerdere deelnemers vertellen je graag over hun ervaring.

Marloes Deering

Key Accountmanager Out of Home bij Unilever

"Als startpunt voor mijn executive coaching heeft het Sales Compass een unieke invalshoek geboden, die ook diepgang in mijn ontwikkeling heeft gebracht. Na een kennismaking met het BrainCompass gedachtegoed werd ik direct getriggerd door het integrale model dat je talentontwikkeling in kaart brengt vanuit de laatste kennis en inzichten uit de neurowetenschap. Dankzij het unieke inzicht heb ik bepaald gedrag direct bespreekbaar gemaakt, ter discussie gesteld en samen met mijn coach kunnen aanpakken. Ik ben hierdoor meer zelfbewust geworden en weet nu beter wanneer ik moet ingrijpen en vanuit welke breinprocessen dat dan zijn oorsprong heeft."

Robbert van Dijk

Managing Director Residential bij A.S.R. Real Estate

"Wat een bijzondere ervaring om meer inzicht te krijgen in mijn capaciteiten door met het Professional Compass mijn DNA profiel te ontrafelen! Niet alleen een mooie methodiek om te begrijpen waarom sommige dingen ‘vanzelf gaan’ maar vooral ook een goede manier om in te zien hoe ik gevormd ben door en dankzij mijn omgeving. Tijdens het aansluitende coachingstraject vanuit BrainCompass heb ik de juiste tools gekregen om mij te inspireren tot een belangrijke vervolgstap in mijn professionele ontwikkeling."

Sahar Shirzad

BI Analyst, Procurement Development bij Vattenfall

"Het Professional Compass biedt een bijzondere manier om je identiteit en oorsprong van je gedrag te ontdekken en bepaalde keuzes in je leven beter te begrijpen. Ik vond het zeer interessant om vanuit mijn biologische identiteit te begrijpen wat mijn natuurlijke talenten en valkuilen zijn en hoe ik daarop kan anticiperen. Het aansluitende coachingstraject vanuit BrainCompass heeft mij geholpen om nieuwe richting te geven aan mijn toekomst."

Remon Blok

Senior Credit Auditor bij Rabobank Nederland

"De inzichten uit het Leadership Compass zijn uniek en erg herkenbaar. De confrontatie tussen mijn biologische profiel en mijn professionele profiel heeft mij nog bewuster gemaakt van de natuurlijke talenten en valkuilen die op mij van toepassing zijn. Bewustzijn is de eerste stap naar verdere ontwikkeling! BrainCompass is dan ook een unieke en goede aanzet tot verdere professionele groei."

Roel Rutten

Accountmanager Pensioen bij Nationale-Nederlanden

"Ik heb de unieke kans gekregen om met behulp van mijn DNA het Sales Compass op te stellen. Erg leuk om er achter te komen welke kwaliteiten zijn aangeboren en welke aangeleerd. Het BrainCompass feedbackrapport geeft bijzondere inzichten in waarom je dingen (niet) doet. De hands-on training die in combinatie met het Sales Compass werd gegeven heeft mij geholpen om deze manier van handelen te doorzien en waar gewenst te veranderen. Direct toepasbaar!"

Gaby Glaser

Expert Projectmanager HR / Programmamanager Trainees bij PGGM

"Het Professional Compass is een unieke, intrigerende en spannende kijk op jezelf. Het geeft je inzicht op je biologische profiel (nature) en je opvoeding (nurture). Daarnaast krijg je inzicht in waar je nu staat in je (professionele) ontwikkeling en waar je nog in kunt groeien. Ik heb het feedbackgesprek als zeer waardevol ervaren, verhelderend en een feest der herkenning. Het feedbackrapport is een mooi naslagwerk met een duidelijke toelichting en concrete tips voor ontwikkelmogelijkheden. Het Compass heeft mij een compleet en scherp persoonlijk beeld opgeleverd."

Leanne Valom

Business Development Specialist at AKD

"Wie ben ik van nature op commercieel gebied? Hoe heb ik me ontwikkeld daarna? Hoe kan ik deze kennis gebruiken om mezelf commercieel te blijven ontwikkelen? Mijn commerciële DNA profiel heeft me veel zelfvertrouwen gegeven en laten zien welke kansen er allemaal voor mij liggen. Het rapport is ook erg waardevol geweest in sollicitatieprocedures. Het Sales Compass geeft echt inzicht in je eigen commercieel DNA."

Jaap van Dongen

Sales & Marketing Manager bij BakerCorp Europe

"De uitkomst mijn Sales Compass was intrigerend door de unieke combinatie van DNA onderzoek en zelf-assessment. Het feedbackrapport geeft bijzondere inzichten en de uitleg is erg begrijpelijk. Tevens heeft het me enorm geïnspireerd. Ik heb het rapport tijdens mijn Year End Review besproken met mijn leidinggevende en samen hebben we gekeken hoe ik me komend jaar nog verder kan ontwikkelen als sales professional."

Bas Smit

Sr Manager Sales bij Delta Lloyd

"Ik heb reeds een aantal waardevolle testen doorlopen die een goed beeld verschaffen van mij als persoon, en hoe anderen op mij kunnen reageren. Het Sales Compass gaat dieper. Het onderscheidt zich door de focus op Sales en de concrete inzichten in mijn biologisch profiel d.m.v. DNA. Het gaf zo een duidelijk antwoord op mijn vragen, waardoor ik nu weet op welke wijze ik het maximale uit mijzelf kan halen."

Joost Boelens

Salesmanager bij Facilicom

"Door het Sales Compass weet ik exact waar mijn sterke punten liggen. Deze biologische inzichten heb ik in mijn sollicitatie gebruikt. Hierdoor heb ik niet alleen mijzelf weten uit te dagen, maar vooral mijn gesprekspartners. Mijn DNA profiel ‘matchte’ namelijk sterk met dat van mijn nieuwe werkgever. De volgende stap is om mijn nieuwe collega’s bewust te maken van hun biologische talent."

Adriaan Kom

European Channel Enablement Manager bij Dun & Bradstreet

"Mijn Sales Compass heeft mij een waardevol inzicht gegeven in hoe het verschil kan worden gemaakt in sales. Daarnaast heb ik geleerd welke kerneigenschappen ik verder moet ontwikkelen om succesvol te blijven. De uitkomsten zijn fascinerend en blijken een goed handvat te bieden om de juiste vervolgstappen te definiëren. Mooi en vooral erg nuttig om deze combinatie van wetenschap en ervaring zo in de praktijk te zien!"

Dennis Gabeler

Senior accountmanager bij Achmea

"Het Sales Compass geeft inzicht in mijn gedrag en keuzes als sales professional. Ik was enigszins sceptisch ondanks de wetenschappelijke fundamenten, echter werd ik getroffen door de herkenbaarheid van de uitkomsten. De concrete tips om te excelleren geven mij uitstekende handvatten. Ik pas deze toe in mijn dagelijkse werk en in toekomstige situaties met klanten en collega’s."

Thijs Bokkers

Senior Business Development Manager bij Salesforce

"De link tussen mijn DNA profiel en capaciteiten als professional had ik nooit zo hard gelegd. Natuurlijk is je persoonlijkheid mede bepaald door je biologische afkomst, maar BrainCompass maakt duidelijk wat er na je DNA als startpunt veranderd is in je profiel. Benut je wel je volledige capaciteit, of ben je boven jezelf uitgestegen? En hoe kan je nog verder verbeteren? Op deze vragen wordt antwoord gegeven wat helpt bij een continue verbetering als sales professional."

Bas ter Heurne

Sales Manager bij PQR

"BrainCompass heeft onze sales professionals een unieke kijk gegeven in de oorsprong van hun gedrag. In het ‘Next Level Sales' programma zijn succesfactoren gedefinieerd waarbij het biologische startpunt en zelfreflectie van de professional ons handvatten hebben geven om het bijbehorende ontwikkel-programma te bepalen. Hierdoor zijn we in staat gesteld om samen met BrainCompass de groei van zowel het individu als van de organisatie te faciliteren."

Cindy Taphoorn

Relationship Manager Sales Solutions Benelux bij LinkedIn

"My Sales Compass explained the biological reason behind my selling behavior and I managed to leverage my feedback report during an application process for my current (international) sales job. By using the insights from my BrainCompass I could better explain my capabilities and my strengths and weaknesses. By showcasing my profile I stood out from the crowd and convinced the sales manager why I would be the best candidate for the job."

Robert Kozijn

Key Account Manager bij CED

"Het Sales Compass heeft mij een uniek inzicht gegeven in mijn commerciële drives. Deze inzichten heb ik ook bij mijn sollicitatie gebruikt om de link te leggen tussen mij en mijn werkgever. Ik was hiermee sterk onderscheidend. Als sales professional kan ik met de verkregen inzichten mijn natuurlijke talenten beter inzetten, het maximale uit mezelf halen en mijn klanten nog beter te challengen. Het Sales Compass geeft echt inzicht in je eigen commercieel DNA."

Tim de Vries

Sales Manager bij BLAUD

"Het Sales Compass heeft mij kennis laten maken met mijzelf. Ik kan mijn natuurlijke talenten nu effectief uitbouwen. Doen waar je goed in bent ervaar ik als plezierig en energie-gevend i.p.v. energie-eisend. De “zwakke” punten in mijn profiel waren confronterend. Als sales professional ben je competitief en wil je de beste zijn. Hier nu bewust aan kunnen werken geeft mij zelfcontrole: ik weet immers waar mijn gedrag of acties vandaan komen."

Wouter Glas

Inkoper P&O en Professionele Diensten bij VIVAT Verzekeringen

"De uitslag van mijn Sales Compass blijft me positief ‘achtervolgen’. Telkens als ik een gesprek voer met een klant zie ik mijn profiel terug in mijn handelen. Mijn ‘biologische kracht’ benut ik in mijn salesgesprekken en gebruik ik om mijn collega’s aan te vullen en te ondersteunen. Voor de punten waar ik onder de benchmark scoor roep ik actief hulp in. Mooi zou zijn om dit voor een salesteam te doen, zodat je optimaal van elkaar ‘gebruik’ kunt maken."

Daniel Federer

Key Account Manager bij SIDN

"Het samenvoegen van meerdere bronnen - waaronder je DNA - om tot een Sales Compass te komen is uniek, spannend en fascinerend. Uiteraard ontken je in eerste instantie de aandachtspunten. Als je vervolgens de laatste gesprekken nog eens eerlijk overdenkt, dan klopt het simpelweg en moet je wel je voordeel doen met de resultaten. De database met profielen blijft groeien en je hebt dus blijvend voordeel met steeds nieuwe inzichten."

John Houtman

Sales bij SULTAN CRM

"Ik ben van nature een positief ingesteld persoon en werd dan ook erg enthousiast toen ik mijn DNA mocht afstaan voor het Sales Compass. De uitkomsten hebben mij de focus gegeven om mij juist te concentreren op die punten waar mijn biologische talent en professionele ontwikkeling samenkomen. Zo kan ik waar ik van nature succesvol in ben nog verder uitbouwen tot een onderscheidend vermogen ten opzichte van andere sales professionals."

Ivo van Herwaarde

Directeur bij CanConnect

"Als leider van een team is het voor mij belangrijk om mezelf goed te kennen. Hierdoor is het makkelijker om aan mezelf en met anderen te werken. Het Leadership Compass biedt verhelderende inzichten. Het is voor eenieder die vooruitgang wil in zijn persoonlijke ontwikkeling een goed meetpunt met een duidelijk onderbouwd rapport. Eventueel aangevuld met eventuele verbeterpunten en goede tips om hiermee om te gaan."

Pauline Brinkman

Key Account Manager bij NH Hotel Group

"Mijn Sales Compass helpt mij mijn sterke saleseigenschappen verder uit te bouwen en zo onderscheidend te zijn. Belangrijker nog vind ik de aandachtsgebieden en leerpunten waarop ik mezelf kan ontwikkelen. Het DNA rapport biedt naast een eigen, uniek salesprofiel ook zeer constructieve tips die mij verder helpen commerciële kansen optimaal te benutten. Een rake zelfreflectie dus, die verder gaat dan een persoonlijk ontwikkelingsplan!"

Joost Heijmenberg

Eigenaar | CCO bij VanHelder

"Wij wilden onze teamleden een beter inzicht geven in hun eigen sales kwaliteiten. Daarom hebben wij ervoor gekozen iedereen een Sales profiel aan te bieden. Het is natuurlijk even spannend om met heel je team DNA af te staan. Tijdens de uitslag herkenden de mensen zich al snel in bijvoorbeeld hun rol als hunter of farmer. Ook leverde het veel nieuwe, vaak prikkelende, inzichten die ervoor zorgden dat de teamleden veel meer van zichzelf lieten zien."

Joël van Amerongen

Mede-eigenaar bij Succeswebsites

"Bevestigd worden in mijn handelen. Begrijpen waarom activiteiten me energie kosten of geven. Inzien hoe ervaringen mijn gevoel, doen en laten bëinvloeden. Mijn Compass geeft mij handvatten om de impact van negatieve ervaringen te reduceren en mijn positieve energie op peil te houden. Fascinerend zelfinzicht! Waardevol voor mijn toekomst als ondernemer. Het is verrijkend om bewust bekwaam en bewust onbekwaam te zijn."

Pepijn van der Heijden

Salesmanager Retail Nederland bij PALM Belgian Craft Brewers

"Mijn Sales Compass heeft mij zeer veel waardevolle informatie gegeven over hoe ik zaken aanpak, zowel intern als extern, en wat het effect daarvan is. Tevens zijn de verkregen inzichten zeer bruikbaar om klanten te analyseren en een persoonlijke aanpak te kiezen. Het feit dat de persoonlijke feedback gecombineerd wordt met een wetenschappelijke onderbouwing maakt mijn Sales Compass zeer uniek en bruikbaar!"

Marco Hoekstra

International Sales and Marketing Executive bij Pearl

"Inzicht in je DNA zou ik willen omschrijven als de 'Beauty of the Brain'. Het is zeer interessant om te zien dat de genen die een rol spelen bij mijn succes als sales professional al vanaf het begin van mijn bestaan hun werk doen. Om te kunnen ontwikkelen moet je weten waar je nu staat. Het Sales Compass is die baseline, en helpt je niet alleen als individu, maar stelt je ook in staat beter samen te werken met klanten, partners en collega's."

Anita Ilievski

Care Manager Neurology Advanced Medical Nutrition bij Nutricia

"Het Sales Compass heeft mij inzicht gegeven in mijn natuurlijke talenten en de ontwikkelingen die ik doorgemaakt heb. Dit inzicht heeft mij vertrouwen gegeven om te geloven in mijn talenten en daarmee de kans om die verder uit te bouwen. Tevens is het heel interessant om te zien hoe je scoort ten opzichte van je mede sales professionals. Het heeft mij een enorme ‘boost’ gegeven. Persoonlijk vind ik het profiel een ‘must’ als je je vak serieus neemt."

Klaar om het maximale uit jezelf te halen?
Begin vandaag nog.