BrainCompass | Stap 4: Ontwikkeltraject

Stap 4: Ontwikkeltraject

Je kunt jouw BrainCompass (feedbackrapport) direct gebruiken als startpunt voor een doelgericht ontwikkeltraject in de vorm van coaching, training, opleiding of blended learning.

Coaching.

Als je één-op-één aan de slag wilt met jouw BrainCompass kunnen wij je koppelen aan een BrainCompass certified professional coach. Wij zorgen ervoor dat je de gesprekspartner krijgt op het niveau dat bij je past; variërend van junior tot executive.

Wij helpen je graag verder

Training.

Voor groepen en teams is het mogelijk om trainingen te volgen om specifieke onderdelen van je biologische identiteit verder te ontwikkelen. Wij kunnen jou of je organisatie helpen met het kiezen van een BrainCompass certfied trainer, die via een open of in-company opleiding jou en je collega's op groepsniveau helpt de ontwikkeldoelstellingen te bereiken. Denk hierbij ook aan het versterken van onderlinge communicatie en samenwerking binnen teams.

Wij helpen je graag verder

Academy.

Voor duurzame impact en borging van een professioneel ontwikkeltraject is het opzetten van een (terugkerend) curriculum in de vorm van een Academy de ultieme vorm. De BrainCompass certified partners hebben ervaring met het ontwikkelen en implementeren van volledige in-company academies, zowel op nationaal als internationaal niveau. Het BrainCompass vormt het startpunt en de nul-meting voor een academy, waardoor de modules effectief kunnen worden toegespitst op de leerbehoeftes van de deelnemers.

Wij helpen je graag verder

Maatwerk.

Voor ontwikkeltrajecten die niet in bovenstaande categorieën vallen, helpen wij je graag om samen met een BrainCompass certified partner een maatwerk programma te ontwikkelen toegespitst op de specifieke doelstellingen van jou als individu, team of organisatie.

Wij helpen je graag verder
"Ik help je graag verder met al je vragen omtrent het inzetten van het BrainCompass. Daarbij adviseer ik je bij de juiste interventie en het zoeken naar de juiste BrainCompass certified partner om jou en jouw collega's te laten excelleren."

- Loek Worm

Chief Empowerment Officer @ BrainCompass

Klaar om het maximale uit jezelf te halen?
Begin vandaag nog.